LabVantage LIMS webinaari

Tuesday, 22 September, 2020

Tervetuloa webinaariin: Prosessit ja tieto haltuun - LabVantage LIMS laboratoriotyössä

Tuntuuko koskaan siltä, että työssä tarvittava tieto on hajallaan eri sijainneissa ja sen löytämiseen ja käsittelyyn menee paljon aikaa?
Hankaloittaako vanhentunut tiedonhallintajärjestelmä etätöiden tekemistä?
Olisiko kiinnostavaa selvittää, kuinka paljon tiedon tallennuksen ja käsittelyn automatisoinnilla voidaan kehittää prosessien tuottavuutta, laatua ja jäljitettävyyttä?
Onko tulosten tallennus manuaalisesti kuormittavaa? 
Tuntuuko, että Excel ei enää riitä työssä kertyvän aineiston hallintaan?
Onko tekemättömän työn määrää ja lähestyviä deadlineja vaikea hahmottaa?
Onko tavoitteena paperiton laboratorio, mutta paperi edelleen elää arjessa, kun riittävän käytännöllisiä korvaavia ratkaisuja ei ole löytynyt?

Jos vastasit KYLLÄ vähintään yhteen näistä kysymyksistä, tähän webinaariin kannattaa ilmoittautua.

Webinaarissa kerromme, mihin kaikkeen nykyaikainen LIMS-ohjelmisto pystyy toimiessaan laboratorion keskitettynä toiminnanohjauksen ja tiedonhallinnan ratkaisuna. Näytämme LabVantage LIMSin ja sähköisen laboratoriopäiväkirjan (ELN) toiminnallisuuksista esimerkkejä suoraan ohjelmistosta käsin.

Tämä webinaari on erinomainen tilaisuus nähdä ja kokea web-selainpohjainen, moderni ja käyttäjäystävällinen LabVantage-ohjelmisto livenä suoraan omalta koneeltasi helposti ja nopeasti 30 minuutissa. Eikä haittaa, vaikka live-lähetyksemme päivämäärä ei aikatauluusi sopisi, olet silti tervetullut ilmoittautumaan, lähetämme tallenteen jälkikäteen kaikille ilmoittautuneille.

Aika: Tiistai 22.9.2020 klo. 13:00 
Kesto: 30 minuuttia 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ