Service Manager, Espoo

Haemme kasvavaan joukkomme osaajia vastaamaan laboratorioalan asiakasprojekteistamme. Laboratorion tiedonhallinta ja toiminnanohjaus on laboratorioissa merkittävässä roolissa. Vastaamme asiakkaidemme tiedonhallinnan ja toiminnanohjauksen tarpeisiin LabVantage LIMS -ohjelmistotuotteellamme. 

Service Managerina vastaat sovituista asiakkuuksistamme. Voit toimia uusissa asiakkuuksissamme projektipäällikkönä eri kokoisten toimitusprojektien suunnittelussa, organisoinnissa ja läpiviennissä. Nykyisissä asiakkuuksissamme vastaat puolestaan asiakkaan tarvitsemien tukipalveluiden ja jatkokehityksen koordinnoinnista. Toimit osana kokeneita projektitiimejämme, joissa ylläpidämme tuoteasiantuntemuksemme ja korkean teknisen osaamisemme. 

Meille keskeistä on toimia lähellä asiakkaitamme. Toimenkuvaasi kuuluu läheinen yhteistyö asiakkaidemme yhteyshenkilöiden kanssa. 

  • Toimit asiakkaan tarpeiden kartoittajana ja määrittelijänä.
  • Toimit linkkinä asiakkaiden ja oman toteutustiimimme välillä. 
  • Rakennat myös itse toimivia ratkaisuja ohjelmistomme konfigurointi- ja ohjelmistotyökaluilla.
  • Olet mukana projektien käyttöönottovaiheessa ja tehtäviisi kuuluu myös asiakkaiden kouluttamista.
  • Vastaat järjestelmätoimituksen ja jatkokehityksen pysymisestä sovitussa budjetissa ja aikataulussa. 

Olet etsimämme softwarepointtilainen, jos sinulla on

joko

A) kokemusta laboratoriomaailmasta sekä IT-ympäristöjen toiminnan tuntemusta ja kiinnostusta oppia lisää. Olet jo saattanut työskennellä LIMS:ien parissa laboratoriossa erilaisissa kehitystehtävissä. Työssäsi tulet tarvitsemaan vahvaa teknistä kiinnostuneisuutta ohjelmistoihin ja teknisten ratkaisujen ymmärtämiseen. Omaat vahvan loogisen ajattelukyvyn.

tai

B) vähintään 3-5 vuoden kokemusta työskentelystä IT-projekteissa. Hallitset java-ohjelmoinnin ja vahvuuksiasi ovat tekninen orientaatio. Olet jo saattanut toimia IT-projektipäällikkönä tai olet vahvasti motivoitunut kehittymään asiakkuusvastuutehtäviin. Työssäsi tulet perehtymään laboratoriomaailmaan ja asiakkaidemme monipuoliseen laboratoriotoimialaan.   

Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa (luonnontieteet/tietojenkäsittely) sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Toteutamme projekteja sekä kotimaassa että ulkomailla. Tehtävä edellyttää myös matkustusvalmiutta. Henkilönä olet vahvat vuorovaikutus- ja viestintävalmiudet omaava, avoin ja yhteistyökykyinen. 

Työ LIMS-järjestelmien parissa on mielenkiintoista ja haasteellista ja työ tarjoaa myös kokeneemmille mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen ja itsensä kehittämiseen. Pääset mukaan monipuolisen ja kansainvälisen asiakaskuntamme projekteihin Pohjoismaiden hallitsevan LIMS-toimittajan palveluksessa. Meille on helppo tulla, olemme työyhteisönä matalan hierarkian organisaatio, jossa on hyvä yhteistyön henki. Jaamme aktiivisesti tietoa ja ilmapiirimme on kannustava. Luotamme asiantuntijoihimme ja annamme vastuuta. Yritys tukee aktiivisesti myös tiimien virkistystoimintaa ja hyvinvointia. Porukkamme on sitoutunutta ja kunnianhimoisesti työhönsä suhtautuvaa, ja meillä pääset näyttämään kyntesi IT-alan huippuosaajien parissa ja kehittymään alan todelliseksi ammattilaiseksi, jos et sitä vielä ole.

Kiinnostuitko?

 

Hae tehtävää avoimen hakumme kautta osoitteessa https://softwarepoint.com/careers/open-application