IT-Kemisti Espooseen

Etsimme tietotekniikasta innostuneita, laboratorioalan taustaisia ja kehityshaluisia IT-kemistejä mielenkiintoisiin projekti- ja tuotekehitystehtäviin laboratorioanalytiikan sekä tietotekniikan rajapinnassa. Voit olla opintojesi loppuvaiheessa, vastavalmistunut tai jatko-opiskelija – meiltä löytyy osa- ja kokoaikaisia tehtäviä. Pääset hyödyntämään osaamistasi laboratoriomaailmasta ja hyödyntämään omaa asiantuntijuuttasi asiakkaiden ympäristön kehittämisessä. Opastamme sinut työhösi ja käyttämiimme teknologioihin, mm. Java, JavaScript, CSS ja SQL-tietokannat Olemme ketterä työyhteisö ja työnantajana joustava: pääset itse vaikuttamaan työhösi ja työtapoihisi. Valmistumisvaiheessa oleville työntekijöillemme pyrimme järjestämään diplomityömahdollisuuksia.

Työtehtävä

Työskentelet 6-12 hengen tiimissä, jossa jokainen pääsee laittamaan kätensä saveen asiakasprojekteissa. Tehtävänäsi on toimia projektipäällikkönä/LIMS-asiantuntijana asiakaskeskeisessä ympäristössämme. Olet innovatiivinen, sosiaalinen ja tartut innolla uusiin haasteisiin. Osallistut määrittely-, työ- ja projektipalavereihin asiakkaan kanssa. Voit tehdä määrittelyjä ja välillä koodata tai konfiguroida järjestelmää asiakkaan tarpeiden mukaan. Asiakkaamme ovat eri alojen yrityksiä Pohjoismaissa, mutta myös maailmalla. Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti Software Pointin omalta toimistolta käsin Espoon Tapiolasta tai etänä, mutta ajoittain myös asiakkaiden luona.

  • Asiakasrajapinnassa toimiminen
  • Asiakkaiden ohjelmistoa koskevista kehitys- sekä muutostarpeista vastaaminen yhdessä tiimin kanssa
  • Teknisen asiantuntijan roolissa toimiminen

Etsimällämme henkilöllä on

  • Soveltuva korkeakoulututkinto (esim. Kemia /muu laboratorioala + tietojenkäsittely/matematiikka korkeakoulu)
  • Kokemusta laboratoriotyöskentelystä
  • Hyvä tietotekniikan yleistuntemus
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Katsotaan eduksi

  • Kokemus (Java) ohjelmoinnista ja SQL-tietokannoista, sekä raportointityökaluista
  • Laboratorion (tai LIMS-) kehityshankkeista
  • Ruotsin kielen taito

Tarjoamme kilpailukykyiset edut, mahdollisuuden ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen ja omassa työssä kasvamiseen mukavassa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä työympäristössä. Lisäksi meitä hemmotellaan Neurosonicin palauttavalla ja hierovalla divaanilla, lounas-, kulttuuri-, liikunta- ja työmatkaeduilla, yhteisillä vapaa-ajan aktiviteeteilla sekä hyvin varustellulla, vapaasti käytettävällä kuntosalilla saunoineen.

Hae mukaan huippujoukkoomme lähettämällä hakemuksesi ja CV:si tänne.

Lisätietoja löytyy osoitteesta www.softwarepoint.com ja kysymyksiin vastaa Johanna Gillberg p. 040 867 5491