LabVantage Connect laboratoriotyön tukena: tiedonsiirrot laitteille ja laitteilta laadukkaasti ja sujuvasti

Monday, October 26, 2020

Yhä useammat LIMS-asiakkaamme ovat päättäneet yhdistää laboratorionsa mittalaitteet LIMS-järjestelmään. Tällainen yksi- tai kaksisuuntainen liitäntä vähentää tiedon manuaalista syöttöä ja inhimillisten virheiden riskiä. Yhdensuuntaisessa liittymässä tulokset siirretään automaattisesti laitteelta LIMSiin. Kahdensuuntaisessa liittymässä tietoa siirtyy molempiin suuntiin, tulosten lisäksi esimerkiksi työlista voidaan lähettää laitteelle. LIMS-järjestelmän kautta voidaan myös välittää käyttäjälle tietoa esimerkiksi laitteen kalibrointi- tai ylläpitotarpeista tai käyttäjän vanhentuneesta koulutussertifikaatista.

Laiteliittymät toteutetaan LabVantage Connect integraatioalustalla, jota käyttäen on jo liitetty yli 500 erilaista mittalaitemallia LabVantageen. LabVantage Connect on alustariippumaton ja sitä voidaan käyttää myös toteutettaessa liittymiä muihin järjestelmiin, tietokantoihin tai robotteihin.

Kokenut laiteliittymätiimimme on toteuttanut tuhansia laiteliittymiä. Toteutustapa on hyvin pitkälle vakioitu, mutta sisältää mahdollisuuden huomioida joustavasti eri laitteiden erityispiirteet.

Yleisesti ottaen voimme LabVantage Connect -asiakkailta saadun palautteen perusteella todeta:

  • Laboratorion mittalaitteiden liittäminen LIMS-järjestelmään ei ole yhtä hankalaa kuin useimmiten luullaan
  • Toteutus valmistuu sujuvasti, kun käytössä on laajaa asiantuntijakokemusta ja oikea työkalu
  • Kun laite on liitetty LIMS-järjestelmään, ihmetellään usein, miksei näin tehty jo aikaisemmin

Tehosta työskentelyä – LabVantage Connectin avulla!

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää LabVantage Connectista ja siitä, kuinka laboratorionne erityyppiset mittalaitteet voidaan yhdistää LIMS-järjestelmään.