Teknisk specialist, LIMS

Som teknisk specialist kommer du att tillhöra vårt Technical Service team, som är den tekniska gruppen som betjänar alla våra hälso- och sjukvårdskunder och samarbetar med både försäljning och projekt team. Du kommer att fungera som tekniskt stöd till Pre Sales och Sales, medverka i kundprojekt och ansvara för installationer av LIMS och instrumentkommunikationsprogramvaror med tillhörande databas och applikationsservrar. Dessutom kommer du att utföra LIMS uppdateringar i kunders test och produktionssystem och ge teknisk och applikationssupport till befintliga kunder. 

Vi söker dig som gillar nya utmaningar, är engageradnoggrannflexibel, får saker gjorda och tycker om att arbeta i grupp. Du är ansvarsfull, utåtriktad och har lätt för att kommunicera och samarbeta.  

Vi förväntar oss att du har kunskap och erfarenhet av att ha arbetat med: 

  • Windows 201X Server 
  • Linux  
  • Webb/applikationsservrar (JBoss, Websphere eller WebLogic) 
  • Oracle 10/11 och Microsoft SQL Server 201X 

Det är meriterande om du dessutom har erfarenhet från labbdatasystem. Extra meriterande är det om du har erfarenhet av andra datasystem inom vården eller kommunikation med analysinstrument/system inom vården. I arbetet krävs goda kunskaper i både svenska och engelska.  

Arbetet är både planerat och händelsestyrt varför stresstålighet och noggrannhet krävs. Resor förekommer men mesta tiden utförs arbetet från kontoret i Danderyd med vpn koppling till kundsystemen. 

Som anställd på Software Point garanterar vi omväxlande arbetsuppgifter och många spännande möten med människor; du blir en viktig länk mellan kundens IT- och laboratoriepersonal och våra egna specialister och utvecklareVi erbjuder stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och sätta dina egna förutsättningar. 

Ansökningar skall vara oss tillhanda senast den 17 mars 2019. Du är välkommen att ladda upp din ansökan och CV i samband med ansökningsformuläret. 

För mer information om tjänsten, kontakta: Bengt Bredin, tel: 08-753 31 06.