Service Manager x 2, Espoo

Toimintamme vahvan kasvun myötä etsimme joukkoomme sinua SERVICE MANAGER vastaamaan laboratorioalan asiakasprojekteistamme.

Service Managerina toimit Software Pointin LIMS-yksikössämme osana vahvan ammattitaitoista teknistä tiimiä ja vastaat asiakasprojektiemme sujuvasta suunnittelusta, organisoinnista ja läpiviennistä. Toimit linkkinä asiakkaiden ja oman kehitystiimimme välillä, ja olet myös itse teknisesti kiinnostunut ja aktiivinen ratkaisujen hakija. 

Odotamme sinulta laboratoriomaailman tuntemusta, soveltuvaa korkeakoulututkintoa kemiasta/biologiasta sekä IT-tuntemusta tai halua oppia sitä. Olet ehkä jo työskennellyt LIMSien parissa laboratoriossa erilaisissa kehitystehtävissä. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä vahvat vuorovaikutus- ja viestintävalmiudet. Olet avoin, yhteistyökykyinen, palveluhenkinen ja organisointitaitoinen. 

Lue lisää tästä

ja hae paikkaa 16. tammikuuta mennessä. Rekrytoimme tiimiimme kaksi uutta Service Manageria. Lisätietoja antaa MPS-konsultti Johanna Leskinen 13.1. klo 14.30–16, puh. 020 746 9406.