Sales Manager, Espoo

laboratorioiden tiedonhallinta- ja laatujärjestelmien (LIMS) konsultoivaan ratkaisumyyntiin.

Sales Managerina vastaat uusasiakashankinnasta osana pohjoismaista myyntiorganisaatiotamme, päävastuualueen ollessa Suomi. Työ on asiakaslähtöistä ja koostuu aina asiakaan tarpeiden perusteella laadittavasta ratkaisusta. Tehtävässäsi toimit myös tiiviisti yhteistyössä oman organisaation teknisen henkilöstön kanssa.  Laajemmissa myyntiprojekteissamme pääset aktiivisesti mukaan myös pohjoismaiseen yhteistyöhön ja asiakaskuntaan.

LabVantage-tuotteemme on erittäin kilpailukyinen, markkinoiden monipuolisin ja teknisesti modernein. Pääset tekemään kauppaa monipuolisessa asiakaskunnassamme kattaen niin teollisuuden kuin myös julkisen puolen asiakaskuntaa. Myyjänä kommunikoit lähinnä asiakkaiden it-, laboratorio- ja tutkimusjohdon kanssa sekä myös yritysjohdon tasolla.

Työ LIMS-järjestelmien myynnin parissa on mielenkiintoista ja haasteellista ja työ tarjoaa myös kokeneemmille mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen ja itsensä kehittämiseen. Pääset mukaan monipuolisen ja kansainvälisen asiakaskuntamme laajentamiseen Pohjoismaiden hallitsevan LIMS-toimittajan palveluksessa. Meille on helppo tulla, olemme työyhteisönä matalan hierarkian organisaatio, jossa on hyvä yhteistyön henki. Jaamme aktiivisesti tietoa ja ilmapiirimme on kannustava. Luotamme asiantuntijoihimme ja annamme vastuuta. Yritys tukee aktiivisesti myös tiimien virkistystoimintaa ja hyvinvointia. Porukkamme on sitoutunutta ja kunnianhimoisesti työhönsä suhtautuvaa, ja meillä pääset näyttämään kyntesi IT-alan huippuosaajien parissa. Riippuen kokemustaustastasi ja kiinnostuksestasi, sinulla voi olla mahdollisuus kasvaa roolissa myös myyntiorganisaatiomme vetovastuuseen.

Lisätietoja ja linkki hakemukseen