Junior Systemutvecklare / Projektledare, Lund

Vill du arbeta i en kundfokuserad roll där du får vara med och driva spännande och givande kundsamarbeten tillsammans med kunniga och erfarna kollegor? Sök då tjänsten som Junior Systemutvecklare / Projektledare till Software Point.

ARBETSUPPGIFTER

Som junior systemutvecklare / projektledare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att göra kundanpassningar och utveckla IT-lösningar i LIMS. Detta innebär bland annat programmering i Java och SQL samt felsökning och support. I arbetet kommer du även att stötta och tillsammans med kund diskutera fram de bästa lösningarna utifrån deras specifika behov. I rollen kommer du dels arbeta självständigt i mindre projekt men även tillsammans i kundteam vid större projekt. Arbetet är både planerat och händelsestyrt och utförs främst från kontoret i Lund, men på sikt kommer tjänsten även innebära en del resor ut till kunder, främst inom Norden.

När du kommit in i arbetet är detta en självständig roll med många kundkontakter. Du ingår i olika kundteam med kunniga och erfarna kollegor och ni säkerställer tillsammans ett väl fungerande system för kundens användare. Kundteamens storlek kan variera beroende på projektets storlek och kundens behov, men består vanligtvis av en projektledare och en lösningsarkitekt tillsammans med ett antal systemspecialister och utvecklare.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

Vi söker dig som:
• Har goda kunskaper av programmering, gärna i Java och JavaScript
• Har kunskap av SQL
• Har kunskap inom systemintegrationer
• Har relevant utbildning inom exempelvis systemvetenskap (meriterande)
• Har erfarenhet av kundkontakt (meriterande)
•Är flytande i engelska och svenska, då språken talas internt och externt med kunder

Då rollen innebär mycket samarbete med kunder ser vi att du är kommunikativ, serviceinriktad och intresserad av att förstå kundernas verksamheter och behov. Du älskar teknik och vi ser gärna att du utvecklar och driver egna projekt på fritiden. Vidare ser vi att du självständigt driver ditt arbete framåt, tar initiativ och kommer med förslag på lösningar för kunder.

SÖK DENNA TJÄNST