Junior systemspecialist / projektansvarig, Linköping

I rollen som systemspecialist är du delaktig i flera projekt parallellt. Du arbetar tillsammans med minst en till kollega på varje projekt, där ni implementerar och utbildar nya kunder i systemet eller uppdatera befintliga kunder till en modernare plattform. Du har mycket kundkontakt, där du hjälper kunderna genom att konfigurera och programmera ändringar eller tillägg i deras system. Ditt huvudsakliga ansvar är framförallt att stötta kundföretagen i vardagliga problem och frågor via mailkontakt eller genom att du kopplar upp dig remote till deras system.

Utöver detta har du hand om både fysiska och digitala möten tillsammans med kunderna där du styr agendan och ansvarar för att mötena skapar värde för det fortsatta samarbetet.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

• Du har arbetslivserfarenhet från laboratorier eller avslutad gymnasie- och/eller högskoleutbildning inom kemi
• Du har ett intresse för IT och teknik
• Du kommunicerar professionellt på svenska och engelska
• B-körkort
• Meriterande: kunskaper i SQL

Vi tror att du är en teknikintresserad person med ett matematiskt och logiskt tänk som drivs av problemlösning. Du har ett kreativt tänk som kan omsättas i handling och du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver ditt arbete framåt självständigt, samtidigt som du har förmågan och intresset att samarbeta med andra. Att vara öppensinnad, driven och ha en bra inställning till ditt arbete är en förutsättning. Du inser vikten av att hålla en god kvalitet i ditt arbete och du är bra på att hantera en dynamisk roll som ibland kräver att du snabbt växlar fokus till mer prioriterade arbetsuppgifter. Därtill är du trevlig och tillmötesgående, ditt fokus är alltid att hitta bästa möjliga lösning för kunderna.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Efter överenskommelse
Plats: Linköping
Lön: Efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

SÖK DENNA TJÄNST