Account manager, Espoo

Haemme innostunutta ja kehittymishakuista 

ACCOUNT MANAGERIA

laboratorioiden tiedonhallinta- ja laatujärjestelmien (LIMS) myyntiorganisaatioomme.

Työnkuva on monipuolinen ja pääset osaksi asiakasrajapintamme muuttuvaa ja mielenkiintoista toimintaympäristöä. Olet mukana uusasiakashankinnassa ja vastaat alueesi potentiaalisen asiakaskunnan kontaktoinnista, tarpeiden kartoittamisesta ja tämän pohjalta tapahtuvasta tiedonhallintajärjestelmien ratkaisujen rakentamisesta.

Account Managerin työ on asiakaslähtöistä ja kommunikoit lähinnä asiakkaidemme it-, laboratorio- ja tutkimusjohdon kanssa.  Toimit myös tiiviissä yhteistyössä oman organisaatiomme teknisen henkilöstön kanssa ja laajemmissa myyntiprojekteissamme pääset mukaan myös pohjoismaiseen yhteistyöhön ja asiakaskuntaamme. Päävastuualueesi on Suomi.

Kokemuksesi laboratorioista antaa sinulle vankan pohjan tähän tehtävään ja auttaa löytämään saman kielen asiakkaidemme kanssa. Ymmärrät asiakasrajapinnassa tapahtuvia muutoksia ja käyttäjien tarpeita, pystyt luomaan ja rakentamaan uusia asiakassuhteita ja omaat kiinnostusta myynnilliseen, ratkaisukeskeiseen työhön. Olet kiinnostunut tietotekniikasta ja ohjelmistoista ja haluat kehittyä osaamisessasi lisää. Hahmotat laajoja, monitahoisiakin kokonaisuuksia ja kykenet pitkäjänteiseen, tavoitteellisen työskentelyyn. Olet sosiaalinen, yhteistyökykyinen ja osaat organisoida omaa toimintaasi. Kommunikoit suomen lisäksi sujuvasti myös englannilla, ruotsin kielen osaamisen ollessa lisäetu.

Tarjoamme sinulle:

  • Kilpailukyisen, markkinoiden monipuolisimman ja teknisesti moderneimman tuotteen.
  • Monipuolisen asiakaskunnan.
  • Mielenkiintoisen ja haasteellisen työn, jossa voit haastaa itseäsi ja oppia uutta. 
  • Matalan hierarkian työyhteisön, jonne on helppo tulla. Jaamme aktiivisesti tietoa ja ilmapiirimme on kannustava ja yhteishenki hyvä.
  • Mahdollisuuden kehittää myynnillistä osaamistasi kouluttautumisen kautta.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä sitoutuneen ja asiantuntevan työyhteisön tuen. Työ on vakituinen ja toimistomme sijaitsee Espoossa, mutta työtä voit tehdä osittain myös etäämmältäkin.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Johanna Korte 31.3. klo 8.30-9.30, puh. 020 746 9455 ja Johanna Leskinen 1.4. klo 11.00-12.00, puh. 020 746 9406.

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme jo hakuajan sisällä potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 8.4.2021.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si osoitteessa uratori.mps.fi.

LINKKI ILMOITUKSEEN